Molimo Vas sačekajte / Warten Sie mal / Please waitO nama


Stomatološka ordinacija Empiredent

DRUGAČIJI SMO

UVERIĆETE SE U TO VEĆ PRI PRVOM DOLASKU

Smeštena u strogom centru Beograda, savremena stomatološka ordinacija EmpireDent je, prepoznatljivim kvalitetom usluga, osvojila srca svojih klijenata. Sa ponosom ističemo činjenicu da smo razvili jedinstveni pristup svakom pacijentu ponaosob, u prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi.

Moderna tehnologija jeste sastavni deo našeg rada, ali ljudski faktor je uvek presudan. Renomirani stomatolozi, poput dr Ljiljane Ninić-Živković sa višedecenijskim iskustvom u oblasti bolesti zuba i endodoncije, uvek su  siguran oslonac i najvažnija garancija pacijentima.

Znate onaj osećaj kad vidite svog stomatologa i znate da ste u sigurnim rukama? O tome je reč.

Odlikuje nas poverenje i jasan stav da svako zaslužuje svoj najbolji osmeh. Sa istim entuzijazmom i odgovornošću posvećeni smo svakom klijentu ponaosob. U atmosferi u kojoj se osećate sigurno i ušuškano, i sami ćete se uveriti da je moguća stomatološka intervencija bez ikakvog stresa. Prijatno – kao vreme provedeno u druženju sa prijateljima.

Utisci pacijenata


Često sam govorio da sam se rodio sa strahom od stomatologa, i nisam verovao da će ikada biti drugačije. U ovoj ordinaciji je sve drugačije. Pristup pacijentima je stvarno jedinstven, kao i ceo ambijent – moderno i opuštajuće mesto.

Dragan (56)

Kad neko spomene stomatologa, moja prva i jedina asocijacija je dr Ljilja. Ne bih je menjala ni za šta na svetu.

Jovana (29)

Njihova posvećenost pacijentu je čudesna. Mislim da ne postoji nijedna meni bliska osoba kojoj nisam preporučila EmpireDent. I, nakon dolaska, svi imaju isti utisak kao ja – iskusni stomatolozi i divna atmosfera.

Brankica (46)

Ceo tim je toliko ljubazan i profesionalan, a atmosfera u skladu sa izgledom ordinacije – moderno, čisto, prijatno i udobno

Slavko (64)

empiredent-png-logo
Ponedeljak - Petak 12 - 20hSubota po dogovoru+381 11 20 30 257info@empiredent.rsLazarevićeva 511000 Beograd

Copyright © 2020. All rights reserved. Empiredent