Molimo Vas sačekajte / Warten Sie mal / Please waitDENTALNI TURIZAM


Uštedite do 70%!  Samo jedan klik je dovoljan da dobijete predlog eminentnih stručnjaka za rešavanje Vašeg stomatološkog pitanja.

Pošaljite nam mejl sa OTP snimkom Vaših zuba (ne starijim od 6 meseci), a mi ćemo Vas kontaktirati sa konkretnim predlogom i planom za rešavanje Vaše situacije, kao i cenama usluga. Pregled snimaka i predlog za rešavanje iznosi 50 evra, što se oduzima od konačne cene izvršenih stomatoloških usluga.

Svojim pacijentima EmpireDent obezbeđuje najviši standard u kvalitetu pružanja usluge i profesionalni nivo organizacije. Od trenutka kada prihvatite naš predlog, preuzimamo brigu o organizaciji Vašeg boravka, vodimo računa o usklađivanju Vaših termina i realizaciji planiranih intervencija u našoj ordinaciji.

Poklanjamo Vam posebnu pažnju i razumevanje, imajući u vidu ograničen vremenski period u okviru koga bi trebalo da rešite svoje stomatološke probleme. S obzirom na to da je komunikacija ključni element uspešne saradnje, obezbedili smo prevodioce sve vreme tokom Vašeg boravka u ordinaciji.

VAŠ OSMEH JESTE NAŠ PRIORITET!


empiredent-png-logo
Ponedeljak - Petak 12 - 20hSubota po dogovoru+381 11 20 30 257info@empiredent.rsLazarevićeva 511000 Beograd

Copyright © 2020. All rights reserved. Empiredent